تصویر دوره
مهارت دیپلم مدیریت خانواده
مهارت دیپلم مدیریت خانواده
8,300,000 تومان
غیرحضوری
روزهای زوج
روزهای فرد
هرروز
غیرحضوری
8-11
11-14
14-17
17-20

دیپلم مدیریت خانواده | رشته مدیریت خانواده

دیپلم مدیریت خانواده | رشته مدیریت خانواده 

دیپلم مدیریت برنامه ریزی امور خانواده از جمله دیپلم های پرتقاضا و محبوب در شاخه کاردانش می باشد که موضوع آن در رابطه با پرورش بانوان بعنوان عناصر اصلی و مدیر خانواده است تا آنها بتوانند از عهده اجرای وظایف خود در خانواده برآمده و در اجرای بهداشت خانه و خانواده، مدیریت اقتصاد در منزل، تنظیم برنامه غذایی، آراستگی و … توانا گردند.دیپلم مدیریت و برنامه ریزی امور خانواده در مقاطع دیپلم و بالاتر مخصوص بانوان است و آقایان نمی توانند در این رشته ثبت نام کنند، همچنین فارغ التحصیلان رشته مدیریت و برنامه ریزی خانواده می توانند بدون نیاز به گذراندن دوره ی پیش دانشگاهی و بدون کنکور و آزمون سراسری، رشته مورد علاقه خود را در دانشگاه ثبت نام کرده و ادامه تحصیل بدهند.درصد قبولی در دیپلم مدیریت خانواده با توجه به راحت بودن آن بسیار بالا بوده و از لحاظ هزینه و مدت زمان برای خانم ها بسیار مناسب می باشد و متقاضیان دیپلم کاردانش مدیریت خانواده می توانند در کوتاه ترین زمان مدرک تحصیلی خود را دریافت نمایند.


دروس مهارتی دیپلم مدیریت خانواده شامل دروس زیر می باشد | کد رشته 94101 | 47 واحد

 

1 کاربرICDL

 

2 برنامه ریز امور هنری درخانواده

 

3 برنامه ریز امور تغذیه در خانواده

 

4 مراقبت امور بهداشت و سلامت خانواده

 

5 برنامه ریز امور اقتصادی و اجتماعی خانواده

دیپلم مدیریت خانواده | رشته مدیریت خانواده


آینده تحصیلی و بازار کار رشته مدیریت خانواده

ادامه تحصیل با دیپلم مدیریت خانواده مانند سایر رشته های تحصیلی فنی حرفه ای می باشد به این صورت که در قانون نظام جدید شما می توانید رشته ی دانشگاهی خود را تغییر داده و یا در همین رشته ادامه تحصیل داده و استخدام شوید. بعضی از شغل های رشته مدیریت خانواده عبارتند از: مربی مهد کودک، تولیدی پوشاک، خیاطی، آشپزی، گلدوزی و ….

آینده کاری رشته مدیریت خانواده : همانطور که در ابتدا اشاره شد رشته مدیریت خانواده مختص خانم هاست. اگر میخواهید بدانید که رشته مدیریت خانواده چه شغل هایی دارد، تعدادی از مشاغل مرتبط با بازار کار رشته مدیریت خانواده در زیر آورده شده است:

– سرپرستی و اشتغال در کارگاه‌های تولیدی پوشاک
– تاسیس و مدیریت کارگاههای خود اشتغالی
– مددکاری اجتماعی و سرپرست مراکز مشاور خانواده
– سرپرستی و مدیریت کارگاه های گل سازی
– طراحی و گل آرایی منازل و مجالس ،سفره عقد و …
– مدیریت فروشگاه های گل های طبیعی و مصنوعی
– مدیریت و سرپرستی سالن های آرایش و زیبایی
– خیاطی ، گل دوزی، حاشیه دوزی لباس ها
– تاسیس و مدیریت کارگاه های آشپزی و قنادی
– پرستاری و نگه داری بیماران، سالمندان
– مربی مهدهای کودک و کودکستان ها

دیپلم مدیریت خانواده | رشته مدیریت خانواده


ادامه تحصیل با دیپلم مدیریت خانواده

رشته مدیریت خانواده کنکور ندارد و هنرجویان این رشته می توانند بعد از دریافت مدرک تحصیلی دیپلم و بدون مدرک پیش دانشگاهی در دوره های کاردانی پیوسته یا ناپیوسته ادامه تحصیل داده و در صورت تمایل به ادامه تحصیل با دیپلم مدیریت خانواده در مقاطع بالاتر همچون کارشناسی شرکت نمایند. همچنین می توانند در دانشگاه های دولتی، دانشگاه آزاد، دانشگاه علمی کاربردی و … بصورت با کنکور یا بدون کنکور ثبت نام کنند و هیچ تفاوتی بین این دو مدرک وجود ندارد.


کارآموزان هدف

کلیه دیپلم ناقص ها ، بازماندگان از تحصیل ، دارندگان مدرک سیکل یا کمتر ، کلیه دارندگان دیپلم که قصد تغییر رشته دارند


آزمونهای رشته مدیریت خانواده و درآمد این رشته

رشته مدیریت خانواده شامل 5 درس بوده که در بالا به آن اشاره شد، امتحان مدیریت خانواده در دو مرحله و سوالات آن بصورت کتبی و عملی می باشد. کسب نمره بالای 50 برای آزمون تستی و نمره ی 70 به بالا برای امتحانات شفاهی ضروری می باشد. فرصت های شغلی در رشته مدیریت خانواده برای خانم ها بسیار زیاد است و عوامل زیادی در میزان درآمد افراد در این رشته موثر است 


 

دیپلم مدیریت خانواده | رشته مدیریت خانواده

رشته های دانشگاهی دیپلم مدیریت خانواده

برخی از زیر شاخه های رشته مدیریت خانواده در دانشگاه می توان به رشته هایی همچون : کودکیاری، خدمات سلامت، دارو یاری، بهیاری، هتلداری، اورژانس اجتماعی و … اشاره کرد. 

دارندگان دیپلم مدیریت خانواده در شاخه کاردانش می توانند بدون پیش دانشگاهی و بدون کنکور با ارائه دیپلم وارد دانشگاه جامع (علمی – کاربردی) شده، در یکی از شاخه های رشته مدیریت خانواده در دانشگاه علمی کاربردی ادامه تحصیل داده و موفق به اخذ مدرک کاردانی شوند. بعضی از زیر شاخه های رشته مدیریت خانواده عبارتند از: مددکاری اجتماعی ، اورژانس اجتماعی ، کودکیاری ، هتلداری بیمارستان ، خدمات سلامت ، دارو یاری ، مددیاری .


بعد از اخذ مدرک کاردانی در صورت تمایل ادامه تحصیل داده و جهت اخذ مدرک کارشناسی  اقدام نمایند.
مدرک کار‌شناسی مدیریت خانواده دارای ارزش تحصیلی و استخدامی است و دانش‌آموختگان می‌توانند در این رشته ادامه تحصیل داده و یا به استخدام در بیایند.
کنکور رشته مدیریت خانواده صرفا از مقطع کارشناسی به کارشناسی ارشد برگزار میشود.

 


 

مدت زمان اخذ مدرک دیپلم

مدت زمان تقریبی دریافت مهارت های تخصصی دیپلم مدیریت خانواده حدوداً شش ماه می باشد، البته این زمان با توجه به تعداد واحد های عمومی گذرانده شده در مدرسه متفاوت است. رشته مدیریت خانواده با سایر مدارک تحصیلی فرقی ندارد و مورد تایید وزارت آموزش و پرورش بوده و علاوه بر این، رشته مدیریت خانواده کاردانش دارای ارزش ترجمه و استخدامی می باشد


توضیحات بیشتر

 دانش آموز جهت کسب دیپلم رسمی آموزش و پرورش می بایست همراه با دروس مهارتی دیپلم ، در صورت لزوم دروس عمومی موردنیاز را جهت تکمیل دیپلم سپری نماید. مدت و شهریه ذکر شده در توضیحات این مهارت ، مربوط به دوره های غیرحضوری می باشد. علت انتخاب دروس بصورت غیرحضوری (کاهش شهریه و کاهش مدت زمان تحصیل) می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با آموزشگاه تماس بگیرید.