4 دوره
تصویر دوره
مهارت دیپلم معماری داخلی
مدت آموزش : چهار ماه 8,900,000 تومان
ساعات کلاس انتخاب با شما شروع کلاس : فوری

”دیپلم

هدف این رشته تربیت طراح معمار به ویژه در بخش داخلی ساختمان(فضاها،مبلمان، دکوراسیون . . . ) است.

سه استاندارد مهارت شغلی را گذرانده و در پایان هر استاندارد توانایی هایی را بدست می آورند.

 

دروس مهارتی رشته معماری داخلی | کدرشته 61881 | 39 واحد

 

* استاندارد نقشه کشی عمومی ساختمان درجه ۲: آشنایی با وسایل و لوازم نقشه کشی ، انجام ترسیمات هندسی، تجسم درست اجسام، ترسیمات ساده پلان و نما و برش، آشنایی با نرم افزار اتوکد

 

* استاندارد نقشه کشی معماری: هنرجو بعد از اتمام استاندارد، توانایی طراحی پلان های مسکونی را خواهد داشت و همچنین با ترسیم های جزئیات معماری، تاسیسات، شهر سازی آشنا می شود و به کمک نرم افزار اتو کد ترسیمات سه بعدی انجام می دهد

 

* استاندارد طراح معماری داخلی: هنرجویان در این استاندارد مبحث رنگ شناسی، ساخت ماکت و ترسیم پرسپکتیو های مرکزی را آموزش می بینند.

”دیپلم

آینده تحصیلی و شغلی

فارغ التحصیلان این رشته تحت عنوان طراح معماری داخلی می توانند زیر نظر مهندسین در دفاتر مشاوره، شهرداری و شرکت های طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی(فضاهای مختلف)مشغول به کار شوند.

در حال حاضر دانش آموزان این رشته پس از اخذ دیپلم در صورت تمایل به ادامه تحصیل می توانند از طریق اکثر دانشگاه ها مانند دانشگاه جامع علمی کاربردی ، آموزشکده دولتی، دانشگاه آزاد و ... ادامه تحصیل دهند.

 

آینده شغلی رشته معماری

شاید  برایتان جالب باشید که رشته معماری یکی از معدود رشته هایی است که می توانید با کسب مدرک دیپلم در شرکت های ساختمانی کار کنید . البته باید با نرم افزارهای مرتبط آشنا باشید تا بتوانید به عنوان نقشه کش در این شرکت ها مشغول به کار شوید .با توجه به تحصیلات خود می توانید موقعیت های کاری بیشتری داشته باشید:

 

کاردانی: سرپرست کارگاه ساختمان سازی

کارشناسی و کارشناسی ارشد : نقشه کشی ، سرپرست کارگاه ، ناظر ساختمانی و طراح معماری

دکتری : استاد دانشگاه یا هیئت علمی با موقعیت های شغلی که ذکر شد .

”دیپلم

معماری داخلی دانشی است که در آن، فضاهای مختلف داخل یک ساختمان بر اساس استانداردها و ضوابط مربوطه، در یک نظام معمارانه طراحی می‌شوند. در واقع معماری داخلی، هنر طراحی قسمت‌های مختلف داخل ساختمان به شمار می‌آید و در این رشته، اصل اساسی، توصیف فضاهای درونی ساختمان و ارتقای سطح سکونت در مکان بر اساس معیارهای انسانی استذکر این نکته حائز اهمیت است که یک معمار داخلی موفق، لزوما تحصیلات دانشگاهی بالایی ندارد چرا که بازار کار رشته‌های مرتبط با معماری از جمله معماری داخلی، پیش از آن که نیاز به تحصیلات و مدرک دانشگاهی داشته باشند، به تلاش‌های فردی دانشجو و آموخته‌های حاصل از تمرین و ممارست وی نیاز دارند. اینکه چه دانشگاهی و چه مدرکی حاصل تحصیلات دانشجو بوده است، صرفا در گام بعدی لحاظ می‌شود و مهمتر از همه، سطح مهارتی و توانایی های فارغ التحصیل خواهد بود که تفاوت‌ها را رقم می زند. بازار کار برای رشته معماری داخلی متنوع و گسترده است و فارغ التحصیلان دارای مهارت و توانایی می‌توانند به خوبی در بازار کار شاغل شوند.