آشنایی با مفهوم وب
(World Wide Web) و یا به عبارتی وب جهانگستر و یا به صورت ساده تر وب، یک سامانه اطلاعاتی کامل است که از پروندههای متصل به هم ساخته شده که از طریق شبکه جهانی اینترنت قابل دسترسی و انتقال است. به طور کلی با کمک یک مرورگر در وب جهانی میتوان کلیه اطلاعات صفحات وب که شامل تصویر، ویدئو، متن و سایر محتویات چندرسانهای است را مشاهده کرد و به کمک پیوندها بین آنها به جستجو پرداخت.
فضای وب جهان گستر متشکل از وب سایت های اینترنتی است که به آن وب جهانی گفته می شود و یا به عبارت دیگر، به مجموع وب سایت های مختلف اینترنتی که در سرتاسر دنیا به زبانهای گوناگون وجود دارد وب گفته می شود. وب بستری جهانیست که از به هم پیوستن شبکه های کامپیوتری به منظور اشتراک گذاری داده ها و اطلاعات تشکیل شده است.
طراح وب کیست؟
برای ایجاد یک وب سایت، از متخصصان این حرفه استفاده می شود که به این متخصصان در زمینه طراحی وب سایت، طراح وب می گویند. طراح وب بیشتر به طراحی و برنامه نویسی ظاهر سایت می پردازد و برنامه نویسان به تولید کد نرم افزاری مشغول هستند. طراح وب می تواند بر روی سایت های متفاوتی مانند سایت های تبلیغاتی، آموزشی و یا حتی سایت های فروشگاه های اینترنتی، کار کنند. با توجه به این که این حرفه، علاقه مندان بسیاری در سراسر کشور دارد و بازارکار برای متخصصان این حرفه بسیار عالی است، بسیاری از آموزشگاه ها، دانشگاه ها ویا مراکز آموزشی معتبر اقدام به برگزاری این دوره ها کرده اند.
دوره آموزشی طراحی مقدماتی وب شامل موارد زیر می شود:
* نصب و راهاندازی فضای کار
* آشنایی با زبان HTML
* خصلت (Attribute) عناصر
* ساختار HTML صفحات وب
* آشنایی با CSS
* گروه بندی عناصر، کلاس و آیدی در HTML
* جداسازی و قراردادن CSS ها در فایل دیگر
* آدرسدهی های پیچیده تر
نصب و راهاندازی فضای کار
نصب و راهاندازی محیط توسعه، نصب مرورگر کروم/فایرفاکس، فتوشاپ
آشنایی با زبان HTML
شناخت زبان و تگها، تگهای تو در تو، تگهای مربوط به لیستها، تگ عنوان
خصلت (Attribute) عناصر
تگ لینک، ایجاد راهبری بین صفحات، بازشدن در تب جدید، تگ تصویر
ساختار HTML صفحات وب
ساختار استاندارد HTML صفحات وب، تگ HTML و تگ body، افزودن پشتیبانی از کارکترهای فارسی
آشنایی با CSS
شروع کار با زبان CSS، معرفی، طریقه عملکرد زبان، مثال های ساده، رنگ پسزمینه و رنگ متن
گروه بندی عناصر، کلاس و آیدی در HTML
گروهبندی عناصر، تگ div و span، مشخصههای کلاس و آیدی
جداسازی و قراردادن CSS ها در فایل دیگر
قرار دادن استایلها در فایل جداگانه، تگ link در HTML
آدرسدهی های پیچیده تر
مسیردهی تودرتو، بازگشت به عقب در هنگام مسیردهی، کارکتر
سرفصل های دوره آموزشی طراح صفحات وب مقدماتی:
* تعیین اهداف و ایجاد طرح وب سایت
* بکارگیری HTML
* بکارگیری Style Sheet
* چیدمان و پیمایش صفحات (Navigation) صفحات
* مدیریت محتوا
* مدیریت وب سایت
* تصحیح عملکرد صفحات
آیا این دوره میتواند منبع درآمدی برایمان باشد؟
شما میتوانید با آموزش این مهارت، به عنوان طراح وب به شرکت ها و استارت آپ ها خدمات ارائه بدید. همچنین میتوانید با گذراندن دوره هایی نظیر پداگوژی، به عنوان مدرس در آمورشگاه ها مشغول به کار شوید و یا به صورت فریلنسری پروژه هایی در این حوزه را تقبل کنید.
پس از آموزش در این دوره چه کاری میتوانیم انجام دهیم؟
در نهایت با شرکت در دوره آموزشی طراح مقدماتی صفحات وب، شما میتوانید در مسابقات مربوط به طراحی سایت شرکت کنید. البته این دوره نیاز به پشتکار و استمرار بالایی دارد .
شما پس از اتمام این دوره میتوانید مهارتهای دیگری در زمینه طراحی وب (Front-End) آموزشی ببینید مانند: آموزش HTML5 و CSS3 ، طراحی قالب سایت، آموزش bootstrap ، آموزش React و .... یا در زمینه برنامه نویسی وب (Back-end) می توانید به آموزش برنامه نویسی پایتون، برنامه نویسی c# ، برنامه نویسی جاوا و.. بپردازید و به شکل حرفه ایتری آموزش خود را ادامه دهید.
آیا علاوه بر آموزش ، مدرک معتبری هم میتوانیم دریافت کنیم؟
شما میتوانید پس از آمورش مدرک معتبر فنی حرفه ای با عنوان طراح مقدماتی صفحات وب دریافت کنید. دقت کنید که مدرک فنی حرفه ای، بین المللی بوده و دارای کد isco هست و شما می توانید پس از آزمون و دریافت مدرک، به راحتی آن را ترجمه کرده و به عنوان مدرکی که نشان می دهد شما در این حرفه، مهارت دارید آن را به شرکت ها و دانشگاهای ایران و کشور های دیگر ارائه کنید.