چگونه با استفاده از HTML و CSS یک قالب وب ایجاد کنم؟
برای طراحی یک قالب، شما باید یک طرح اولیه از قالب مدنظر خود را طراحی کنید. برای این کار میتوان از ابزارهای مختلف گرافیکی استفاده کرده و نتیجه بهتری را بگیرید. پس از آنکه موقعیت هریک از عناصر قالب مشخص شد، باید عناصر کلی را با استفاده از دستورات html ایجاد کنید.
دقت داشته باشید که دستورات html بدنه اصلی قالب شما را تشکیل میدهند. شما با استفاده از آن میتوانید موقعیت و مکان هریک از عناصر استفاده شده در قالب را مشخص کنید. در همین مرحله، شما میتوانید انواع منوها، تبهای مختلف، نوارهای ابزار و… را در قالب سایت خود مشخص کنید. دستورات html به شما کمک میکنند تا طرح اولیه خود برای قالبی که مدنظر دارید را طراحی کنید.
پس از اینکه بخش مربوط به html و طراحی اولیه عناصر به اتمام رسید، زمان آن است که جذابیتهای قالب سایت خود را ارتقا دهید. برای این کار باید از دستورات css استفاده کنید. با استفاده از این دستورات میتوانید انواع رنگها و فونتها را به متن و سایر عناصر استفاده شده در قالب خود بدهید. از طرف دیگر شما میتوانید اندازه و ابعاد هر یک از این عناصر را نیز مشخص کنید. قراردادن تصویر در قالب و همینطور استفاده از روانشناسی رنگ در این زمینه نیز میتواند زیبایی قالب شما را افزایش دهد.
در آموزش ساخت قالب با html css باید به این نکته دقت کنید که حتما از رنگهای مناسب با قالب خود استفاده کنید. بهعنوانمثال اگر قالب سایت شما یک قالب رسمی است، بهتر است که بیشتر از رنگهای خنثی در آن استفاده کنید. درصورتیکه قصد طراحی یک قالب هنری را دارید، سعی کنید بیشتر از رنگهای شاد در عناصر قالب خود بهره ببرید.
چگونه از ابتدا یک قالب وب سایت ایجاد کنم؟
* در ابتدا سعی کنید رنگها، فونتها و… را مشخص کنید و بهطورکلی تعیین کنید که قصد دارید قالب سایت شما چگونه به نظر برسد.
* حال سعی کنید یک الگوی اولیه انتخاب کنید. برای این کار، میتوانید از قالبهای آماده در Duda استفاده کنید. البته میتوانید از یک صفحه خالی نیز بهعنوان الگوی اولیه خود بهره ببرید. در زمان انتخاب قالب اولیه شما باید به مواردی از قبیل هدر، بخشهای عمودی سایت مانند خدمات، هدف از قالب، تعداد صفحات، ویژگیها و ابزارکها و البته طرح رنگی قالب دقت داشته باشید.
* معمولاً قالبهای آماده اولیه بهصورت ریسپانسیو طراحی میشوند. پس شما در ادامه هم باید سعی کنید در زمان شخصیسازی، آن را بهصورت ریسپانسیو نگهدارید. سعی کنید هریک از عناصر موجود در صفحه قالب اولیه را بر اساس نیازهای خود شخصیسازی کنید. از جمله این عناصر میتوان به هدر، اندازه فونت، فضاهای خالی و حاشیهای، گالری عکسها و… اشاره کرد.
* مطمئن شوید که همه عناصر مدنظر خود را بهدرستی تعریف کرده و آنها را شخصیسازی کردهاید.
* فونتهای اصلی سایت را مشخص کنید.
* دکمههای اصلی را مشخص کرده و به آنها یک رنگ را اختصاص دهید.
* پسزمینه قالب را طراحی کنید.
* طرحبندی نهایی را انجام داده و عناصر را در جای درست خود قرار دهید.
کدهای آماده برای طراحی سایت چیست و چجوری میتونم از آن استفاده کنم؟
کدهای آماده برای طراحی سایت در واقع کدهای جذابی هستند که پیش از شما توسط برنامهنویسان و توسعهدهندگان حرفهای نوشته شدهاند. این کدها ممکن است عملیات مختلفی را انجام دهند که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
* تعریف یک قالب کلی برای سایت
* تعریف یک عنصر برای سایت و استفاده از آن
* ایجاد یک قالب مخصوص برای سایت
* و…
استفاده از این کدها در آموزش ساخت قالب با html css ضروری است؛ چراکه میتواند در زمان و انرژی شما صرفهجویی کند. استفاده از این کدها بسیار ساده و راحت است. برای این کار کافی است که آنها را از طریق منابع مختلف دریافت کرده و در فایل اصلی خود قرار دهید. از طرف دیگر شما میتوانید این کدهای آماده را بهصورت کتابخانه و ابزارهای شخص ثالث نیز در پروژه خود import کنید.