تصویر دوره
گروه هک و امنیت
کارور امنیت فناوری اطلاعات
1,100,000 تومان
فرقی ندارد
روزهای زوج
روزهای فرد
هرروز
فرقی ندارد
8-11
11-14
14-17
17-20

وظایف و مسئولیت های نیروی کارور امنیت IT چیست؟

کسی که به عنوان کارآموز شبکه در شرکت یا سازمانی حضور پیدا می کند علاوه بر آموزش دیدن وظایفی نیز به او سپرده می شود که به شرح زیر است:

* مطالعه و تست نرم افزارهای مختلف در زمینه امنیت شبکه
* پشتیبانی مشتریان و رفع عیب از کاربران
* تهیه پرپوزال فنی در زمینه امنیت شبکه
* یادگیری فن آوری های جدید و نرم افزارهای جدید

 

نیازمندیهای لازم برای کارور امنیتIT در حوزه امنیت شبکه

مانند همه مشاغل برای کارآموزی در حوزه امنیت شبکه نیز داشتن مهارت‌ های تخصصی لازم است. نیازمندیهای معمولی که نیروی کارآموز باید از آن بهره مند باشد تا بتواند در شرکتی پذیرفته شود. به ترتیب زیر است:

* آشنا به شبکه Cisco و فایروال های آن
* آشنا به شبکه مایکروسافت
* گذراندن دورهای شبکه از قبیل CCNA, CCNP, MCITP
* آشنایی با linux مزیت محسوب میشود.

 

آشنایی با مهارت های رفتاری کارور امنیت IT

مهارت های رفتاری مورد نیاز برای پذیرش به عنوان کارورز امنیت شبکه و اطلاعات برای اینکه از دید کارفرما شایستگی فردی برای همکاری با شرکت او را داشته باشید به شرح زیر است:

* داشتن انعطاف پذیری مناسب
* داشتن تعهد و انگیزه خدمت
* داشتن روحیه توسعه فردی (خود توسعه ای) و خود مدیریتی
* داشتن خلاقیت و نوآوری
* داشتن روحیه کار تیمی (روحیه مشارکتی)
* داشتن قابلیت مسئولیت پذیری و پاسخگویی

 

آینده شغلی کارآموز امنیت شبکه های IT

با توجه گسترش تکنولوژی و IT و شبکه در شرکت ها و نیاز به برقراری امنیت در سیستم های موجود در شبکه، بازار کار امنیت شبکه به شکل مطلوبی است و شرکتها و سازمان های بسیاری در پی استخدام نیروی متخصص در این حوزه می باشند. از این رو افراد بسیاری تمایل دارند تا با کسب مهارت های لازم به عنوان کارآموز امنیت شبکه های کامپیوتری بتوانند آینده شغلی خوبی را در بازار کار این حوزه برای خود رقم بزنند. این مسئله مستلزم آن است که در دوره کارآموزی تمام تلاش و انگیزه خود را بکار گیرند تا مفاهیم کاربردی امنیت شبکه را به خوبی فرا گیرند و به صورت عملی تجربه لازم برای رسیدن به فرصت شغلی کارشناس امنیت شبکه های کامپیوتری را بدست آورند.

همانطور که میدانید امنیت اطلاعات  یعنی حفاظت اطلاعات و سیستم‌های اطلاعاتی از فعالیت‌های غیرمجاز.
چون امنیت اطلاعات در سازمانها از اهمیت بالایی برخوردار است ، متخصصان گزارشات امنیتی را مستقیما به  مدیران تحویل میدهند. این فعالیت‌ها عبارتند از موارد زیر:
دسترسی، استفاده، افشاء،  نسخه برداری یا ضبط، خراب کردن، تغییر، دستکاری و خواندن مطالب توسط افرادی که نباید به آن دسترسی داشته باشند.

کارور امنیت اطلاعات برای بازیابی اطلاعات سازمان پس از حمله سایبری در مواقع ضروری و اضطراری برنامه ریزی می کند. این برنامه به بخش فناوری اطلاعات سازمان این امکان را میدهد تا به فعالیت خود ادامه دهد.
شما یه عنوان یک کارور امنیت اطلاعات با مجموعه ای از عوامل تهدید کننده اطلاعات الکترونیکی در دنیای مجازی سر و کار دارید که برخی از آنها را ما در ادامه برای شما عزیزان بازگو کرده ایم:

* هک

* سوء استفاده از مجوز های کاربران مجاز سیستم

* ویروس ها، کرم ها، ابزارهای جاسوسی و تروجان ها

* هدایت کاربران به سایت های جعلی با استفاده از آدرس های سایت های اصلی

* حملات توقف سرویس – پر کردن سیستم ها با اطلاعات بی استفاده برای متوقف کردن آنها

* دسترسی به اطلاعات محرمانه کاربران مانند نام کاربری، رمز عبور و رمز کارت های بانکی آنها

* کارور امنیت فناوری اطلاعات از شایستگی های حوزه مشاغل فن آوری اطلاعات می باشد .
* از کارهای این شایستگی میتوان به کسب مهارت و نشاخت در زمینه مبانی امنیت در فضای ICT _ شناخت بدافزارها _ شناخت سایت های ایمن _ حفاظت شخصی اطلاعات درفضای مجازی _ روش های نوین اعتبار سنجی _ بررسی مسائل امنیتی پست الکترونیکی _ ایمن سازی و پشتیبان گیری داده ها _ شناخت جرائم الکترونیکی اشاره کرد .
این شایستگی با کلیه مشاغل و شایستگی های کاروری کامپیوتر و تکنسین عمومی شبکه های کامپیوتری ، تکنسین شبکه های کامپیوتری بی سیم ، تکنسین تجهیزات شبکه های کوچک و تکنسین عمومی امنیت شبکه های کامپیوتری در ارتباط است .

 

پیش نیاز های این دوره آموزشی

پیش نیاز این دوره آموزشی آموزش مهارتهای هفتگانه ICDL  است .
همه علاقمندان ورود به دنیای فناوری اطلاعات و به ویژه یادگیری اصول مقدماتی کامپیوتر همچنین متقاضیان مشاغل امور اداری نیاز اصلی به آموزش دوره های مهارتهای هفتگانه دارند .
حتی همه کسانی که نیاز به آموزش دوره های تخصصی دارند این دوره بعنوان پیش نیاز همه آنها از سمت تیم تحقیق و توسعه مجتمع فنی نخبگان آراد اسلامشهر ، پیشنهاد میگردد.

از دیگر وظایف کارشناس IT در سازمان‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

* نظارت بر گواهینامه‌های امنیتی و مطابقت سازمان با الزامات آن

* کمک به وظایف مدیریت شبکه

* نگهداری و پشتیبان‌گیری از سرورهای داخلی

* نگهداری سیستم‌های مخابراتی و وب

و

 

مهارت های کارور امنیت IT

یک کارشناس فناوری اطلاعات از اقدامات مختلف مرتبط با فناوری اطلاعات مانند نصب، پیکربندی و نگهداری پایگاه‌های داده، سرورها و نرم‌افزارها پشتیبانی می‌کنند. موارد زیر از مهمترین مهارت‌هایی هستند که یک کارشناس IT باید به آنها تسلط داشته باشد:

پیکربندی سخت‌افزار و نرم‌افزارکارشناس فناوری اطلاعات به دانش زیادی در مورد پیکربندی سخت‌افزار و نرم افزار برای سرورها، شبکه‌ها، رایانه‌ها و تجهیزات جانبی نیاز دارد.

امنیت اطلاعاتفعالیت در حوزه کارشناس IT مستلزم آشنایی گسترده با شیوه‌ها و رویه‌های امنیت اطلاعات برای محافظت از داده‌های سازمان در برابر نفوذ است.

مهارت‌های حل مسئلهمتخصصان فناوری اطلاعات شبکه‌ها، رایانه‌ها و دستگاه‌ها را عیب‌یابی می‌کنند، بنابراین آنها حل‌کننده‌های خلاق و فنی عالی هستند.

مهارت‌های ارتباطیداشتن مهارت‌های ارتباط نوشتاری و کلامی مؤثر در این نقش از اهمیت زیادی برخوردار است؛ زیرا کارشناس فناوری اطلاعات مستقیماً با کاربران و پرسنل واحد فناوری اطلاعات باید در ارتباط باشد.

مدیریت زمانیک کارشناس IT با وظایف و مسئولیت‌های مختلفی مواجه است و بنابراین باید بتواند به طور موثر، برنامه‌های خود را اولویت‌بندی و مدیریت کند.